Philip Sinkbæk Jensen

Torsdagens internationale rygter

Mbappé, Ronaldo og Icardi kan have afgørende roller i spillerrokade, FC Barcelona jager storspillere på frie transfere og Giroud kan være på vej til USA. Herunder er et overblik over torsdagens internationale rygter.
Real Madrid vil skriver under med Paris Saint-Germains 22-årige franske angrebskomet, Kylian Mbappé, der vil sætte gang i en topspillerrokade. Paris Saint-Germain vil derefter skrive under med Juventus’ 36-årige angriber, Cristiano Ronaldo, hvorefter at Juventus vil negle Paris Saint-Germains 28-årige argentinske angriber, Mauro Icardi. (LA Gazzetta dello Sport via Mail)

Jose Mourinho blev i sidste uge kontaktet af Real Madrid inden at Carlo Ancelotti tof managersædet i ’Kongeklubben’ selvom at ex-Real Madrid- og Tottenham-manageren havde underskrevet en aftale om at tage trænerposten i Roma i sidste måned. (Telegraph)

FC Barcelona er stadigvæk i dialog med den 27-årige hollandske angriber, Memphis Depay, over en fri transfer fra Lyon imens at den 30-årige hollandske midtbanekollega på landsholdet, Georginio Wijnaldum, ligeledes vil komme til Barcelona på en fri transfer fra Liverpool. (Fabrizio Romano på Twitter)

Den nye Real Madrid-træner, Carlo Ancelotti, udtaler at den 31-årige walisiske angriber, Gareth Bale, og den 30-årige belgiske angriber, Eden Hazard, begge stadigvæk kan have fremtider i klubben. (Guardian)

Den 24-årige tyske Borussia Mönchengladbach-midtbane, Florian Neuhaus, der er blevet sat i forbindelse med Liverpool, har afvist at komme til enighed om en aftale med Bayern München. (Tageszeitung)

Den 33-årige argentinske angriber, Sergio Agüero, afviste et meget mere lukrativt bud fra Juventus inden at argentineren tog til FC Barcelona på en fri transfer fra Manchester City. (Mundo Deportivo)

Sevilla er interesseret i at tilknytte den 32-årige chilenske angriber, Alexis Sanches, fra Inter. (Sport Españia)

West Ham og New York City har begge budt på den 34-årige franske Chelsea-angriber, Olivier Giroud, der ser ud til at forlade Chelsea på en fri transfer denne sommer. (Calciomercato)

West Ham er i en intens dialog med Spartak Moskva omkring russernes 23-årige tjekkiske defensive midtbanespiller, Alex Kral, som har et prisskilt på mere end 173 millioner kroner. (Football Insider)

Leeds United har interesse I den 26-årige spanske Huesca venstre back, Javi Galan, vis frikøbsklausul er faldet til lidt over 30 millioner kroner. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER