ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

270.000 kroners mirakel-senge er Spaniens hemmelige våben til EM

Af Jonas Hermansen

Luis Enriques Spanien har et hemmeligt våben til dette års EM, og det indebærer hverken vand, ekstra træning eller teambuilding, men derimod en såkaldt 'mirakuløs seng'.

Article image
Ritzau-Scanpix

Spanien er i gruppe med Polen, Slovakiet og Sverige til dette års EM. Det er altså ikke just en nem gruppe, som de er havnet i, men de gør deres for at forøge deres chancer for at gå videre fra den svære gruppe - de har nemlig anskaffet sig fem mirakuløse senge, som efter sigende skulle være aldersforyngende og reducere tiden for muskelgendannelse og genopretning af skader.

Det er blevet bevist af forskere, at sengen forsænker aldringsprocessen, og den er derfor perfekt til fodboldspillere. Marcos Llorente, Koke, Alvaro Morata, Aymeric Laporte og Eric Garcia bruger alle sengen til en værdi af 270.000 kroner, siger spanske AS. Hogo, som er firmaet, der laver sengene, hævder, at det er den eneste seng i verden med denne effekt.

Spanien blev slået ud ved blot 1/16-finalen, da de tabte 2-0 til Italien ved EM 2016, og de må derfor håbe, at sengene virker og giver dem ekstra styrke ved dette års EM, som forhåbentlig for Spanierne kan give dem lidt oprejsning.

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag P. Schick 3
Flag C. Ronaldo 2
Flag A. Yarmolenko 2
Flag R. Yaremchuk 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag D. Dumfries 2
Flag Y. Poulsen 1
Flag E. Forsberg 1
Flag M. Depay 1
Flag E. Alioski 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag P. Højbjerg 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag K. De Bruyne 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik