Rasmus Padkjær

Tirsdagens engelske rygter

Indkast.dk giver dig her et overblik over dagens engelske rygter.
Manchester United mener, at der er en ægte mulighed for at hente deres tidligere spiller og den 36 årige portugisiske verdensstjerne, Cristiano Ronaldo, tilbage til klubben denne sommer. (Express)

Manchester City har i sinde at sælge Raheem Sterling, Benjamin Mendy og Aymeric Laporte, for at finansiere et køb af Tottenhams engelske stjerneangriber, Harry Kane, og Aston Villas 25-årige engelske midtbaneprofil, Jack Grealish. (Goal)

Den potentielle tilbagevenden af PSG-manager, Mauricio Pochettino, ville ikke være nok til at overtale Harry Kane til at blive i Tottenham. (Times)

Manchester City kan tilbyde mindst en spiller i en handel for Harry Kane, hvor Tottenham er interesseret i Citys brasilianske angriber Gabriel Jesus og hollandske forsvarsspiller Nathan Aké. (Mail)

Manchester United er også interesseret i Harry Kane og Jack Grealish, mens de to Manchester-klubber også skal konkurrere om West Hams 22-årige engelske midtbanespiller, Declan Rice. (Mirror)

At vinde Champions League udløste en automatisk forlængelsesklausul i Chelsea-manager, Thomas Tuchels, kontrakt. (The Athletic)

Leicester City fører kapløbet om Celtics 23-årige franske angriber, Odsonne Édouard. (Football Insider)

Newcastle er opsatte på at hente Chelsea-duoen Tammy Abraham og Billy Gilmour på lejeaftaler. (Northern Echo)

Liverpool-manager, Jürgen Klopp, planlægger, at op til ni spillere kan forlade Anfield denne sommer, som inkludere 29-årige Xherdan Shaqiri og 26-årige Divock Origi. (Star)

Everton er opsat på at hente den tidligere Chelsea-spiller Pedro fra Roma. (Calciomercato)

Den tidligere Leicester-angriber og træner Kevin Phillips mener, at klubben ikke vil være i stand til at stoppe den belgiske midtbanespiller Youri Tielemans i at skifte til Liverpool, efter at Leicester ikke sikrede sig Champions League-fodbold i næste sæson. (Football Insider)

Southampton og Celtic er begge interesserede i Newcastle-målmanden Freddie Woodman. (Chronicle Live)

Leeds har ikke længere interesse i Liverpool-kanten Harry Wilson, som ellers skulle være tilgængelig for cirka 130 millioner kroner. (Football Insider)