Philip Sinkbæk Jensen

Manchester United og Jadon Sancho er enige om vilkår

Dortmund ser ud til at få indkasseret et kolossalt beløb på Jadon Sancho allerede denne sommer, da stjernen formentligt allerede skifter til Manchester United inden at angriberen har spillet EM-slutrunden færdigt.
Den 21-årige engelske landsholdskomet, Jadon Sancho, kan meget vel være på vej til Manchester United midt under EM-slutrunden. Dortmund-stjernen er kommet til enighed omkring sine vilkår med Manchester United-ledelsen, der hellere end gerne vil rive angriberen løs af sin kontrakt med Dortmund, der var underskrevet til 2023.

Repræsentanter fra Sancho-lejren forventer, at Dortmund får et beløb for Sancho, der arbejder sig op på omkring 666 millioner kroner. Manchester United forsøgte allerede at lægge et sympatisk bud på Sancho allerede sidste sommer, hvor Dortmund forlangende hele 933 millioner kroner for englænderen.

Nu erfarer tyske Sport1, at Dortmund er villig til at droppe sine høje krav og åbne op for forhandlinger. I og med at United var kalr til at forhandle vilkårene for et skifte til England allerede sidste sommer, så burde det ikke tage lang tid før at enighed kan opnås med Dortmund.

Hovedpersonen slev har allerede meldt, at han vil ti, Manchester United, og står det til sportsdirektøren i Dortmund, Michael Zorc, så vil Dortmund ikke stå i vejen for Sancho, hvis englænderen ønsker at skifte klub:

- Vi har allerede haft en gentlemens-aftale med Jadon sidste år, der betyder, at han kan skifte under visse forbehold. Han har været hos i nogle år. Dog er denne aftale ikke-eksisterende for Erling Håland, forsikrer Zorc, der kun er klar på at give afkald på én af sine guldfugle.

Jadon Sancho har spillet 137 kampe for Dortmund, hvor det er blevet til 50 mål og 64 assists. Han blev hentet i Manchester City-akademiet til Dortmunds akademi, hvor han ligesom mange andre Dortmund-talenter, har kæmper sig op gennem hierarkiet.


Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER