B. Blume (20), J. Thorsteinsson (120)
T. van Weert (69), K. Kusk (109)
Torsten Brix

AGF vinder gigantisk drama over AaB

Det store opgør endte i straffesparkskonkurrence, hvor der blev brændt mange forsøg.
Kort inde i Europa League Playoff-kampen mellem AGF og AaB misbrugte hjemmeholdet Alexander Ammitzbøll en gigantisk chance, hvilket blot blev starten til et dramatisk opgør.

AGF scorede kampens første mål, da Bror Brume sparkede en lidt tilfældig bold ind. AaB vendte dog tilbage med to angriber-mål. Først var det Tom van Weert, der scorede på straffespark, efter hollænderen ellers havde misbrugt to store muligheder – lige inden pausen.

Da den ordinære kamp sluttede 1-1, kom kampen i forlænget spilletid, og her scorede AaB-profilen Kasper Kusk til 2-1. Men efter 118 minutters spil fik AGF tildelt et straffespark efter en VAR-kendelse. Dette scorede Jon Dagur Thorsteinsson på til 2-2, og dermed endte den dramatiske kamp om europæisk fodbold til næste sæson i en straffesparkskonkurrence.

Her var AaB pinligt ringe med tre misbrugte forsøg ud af fire, og det forløb således:
3-1: Martin Samuelsen (misbrugt)

De sidste seks år har AaB ikke spillet europæisk fodbold, og det kommer de heller ikke til i næste sæson, efter AGF vandt det gigantiske drama…