Nicolai Christensen

Mandagens internationale rygter

Nedenfor følger dagens internationale rygter.
Paris St-Germains 22-årige guldfugl Kylian Mbappe, som har et år tilbage på sin nuværende kontrakt med PSG, siger at snakke er i gang omkring sin fremtid, men han vil have følelsen af, at han er et sted, hvor han kan vinde. (Canal+)

PSG er blandt favoritterne til at hente hollandske Georginio Wijnaldum, der forlader Liverpool denne sommer på en fri transfer. Barcelona mangler stadigvæk at komme med et bud på hollænderen. (Le10Sport)

Romas Cengiz ûnder der har været på udlån i Leicester denne sæson er på blokken i Arsenal, der er interesserede i tyrkeren. AC Milan og Borussia Dortmund holder også øje med den lave kantspiller. (Tuttomercatoweb)

Barcelona er meget interesserede i Atalantas venstreback Robin Gosens, der også tidligere har været rygtet sammen med Manchester City, Inter, Juventus og AC Milan. (Sport)

Real Madrid vil forsøge at sælge 24-årige Dani Ceballos denne sommer, men Arsenal vil ikke gå efter at få spanieren på permanent basis. (90min)

Napoli-træner Gennaro Gattuso er blevet identificeret som Juventus førstevalg, hvis de vælger at erstatte Andrea Pirlo med en anden i jobbet, da Pirlos fremtid i Juventus er meget usikker. (Tuttosport)

Atalanta-træner Gian Piero Gasperini, hvis hold blev besejret af Juventus i den foregående uge i Coppa Italia-finalen, er også en af de mulige erstatninger til Pirlo. (Calciomercato)

Zinedine Zidane vil holde snakke med Real Madrid i de kommende dage, om hvorvidt han skal blive eller forlade ”Los Blancos”. (ESPN)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER