Nicolai Christensen

Mandagens engelske rygter

Nedenfor følger dagens engelske rygter.
Manchester United holder øje med Cristiano Ronaldos situation i Juventus, da agenter tæt på portugiseren melder, at han sagtens kunne forlade Torino-klubben denne sommer. (Athletic)

Leeds United har accepteret en etårig forlængelse med 65-årige Marcelo Bielsa, og det skulle blive offentliggjort i løbet af ugen. (Mirror)

Liverpools håb om at kunne hente 24-årige Yves Bissouma fra Brighton er blevet større efter, at det er kommet frem, at Arsenal også vil kigge efter andre alternativer. (Mail)

Imens er Liverpools interesse i RB Leipzigs Ibrahima Konate blevet en smule indviklet, da Bundesliga-klubben har et ønske om, at hele franskmandens frikøbsklausul på 295 mio. kr. skal betales - Så det kan være, at de skifter fokus til Ozan Kabak, der har været på udlån i Liverpool siden februar. (Times)

Chelsea-manager Thomas Tuchel ønsker at få fat på Harry Kane, men ”The Blues” er bange for, at London-rivalerne ikke vil handle med dem. (Telegraph)

Den tidligere Chelsea-angriber Tony Cascarino har foreslået Tottenham om at gå efter Aston Villas Ollie Watkins som erstatning til Kane. (Talksport)

Den spanske playmaker Juan Mata ved ikke, om han bliver i Manchester United efter denne sommer, hvor hans kontrakt med klubben udløber. (BT Sport)

Arsenal-manager Mikel Arteta siger, at Arsenal vil begynde snakke med Real Madrid omkring en ny aftale for nordmanden i de næste par uger. (Sun)

Norwich City-manager Daniel Farke siger, at de vil være nødt til at være en smule mere modige end andre klubber på transfermarkedet, hvis de vil blive oppe i Premier League. (Eastern Daily Press)

Bournemouth ønsker at beholde amerikanske Cameron Carter-Vickers på en permanent kontrakt efter hans fine låneophold i klubben denne sæson. Newcastle og Anderlecht er også interesserede i midterforsvareren. (SBI)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER