Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Torsdagens internationale rygter

FC Barcelona er interesserede i den måske kommende tyske landstræner, mens Antoine Griezmann kan tænkes at vende tilbage til Atlético Madrid – måske i en byttehandel.
Den afgående Bayern München-træner Hansi Flick, som efter al sandsynlighed skal overtage det tyske landstrænerjob, er et varmt navn i FC Barcelona, som har udset sig Flick som en potentiel erstatning for Ronald Koeman. (RAC1)

FC Barcelona er villige til at lytte til bud på den franske verdensmester Antoine Griezmann. Et eventuelt salg vil have til formål at afhjælpe klubbens penible økonomiske situation. (Marca)

Antoine Griezmann kan tænkes at vende tilbage til Atlético Madrid i en byttehandel, som sender det portugisiske stortalent Joao Felix den anden vej, men dette tilbud har efter sigende ikke overbevist den catalanske storklub. (Sport)

Atlético Madrid-præsidenten Enrique Cerezo afviser dog enhver mulighed for, at Joao Felix forlader den spanske hovedstadsklub denne sommer. Cerezo vil dog byde Griezmann velkommen med åbne arme, hvis franskmanden vender tilbage til Atlético Madrid. (ESPN)

Jose Mourinhos AS Roma fører i øjeblikket kapløbet om Torino-angriberen Andrea Belotti. AC Milan er dog stadigvæk med i kampen om den 27-årige italiener samtidig med, at ”I Rossoneri” også kigger på andre muligheder. (Calcio Mercato)

Mulighederne formindskes tilsyneladende for verdens måske største midtbanetalent Eduardo Camavinga. Real Madrid bliver måske – grundet økonomiske vanskeligheder – tvunget til at prioritere anderledes, mens Paris Saint-Germain og Bayern München måske heller ikke er villige til at sprænge banken for den 18-årige Stade Rennais-spiller. (ESPN)

Edin Dzeko kan blive den næste europæer, som tager hul på et amerikansk eventyr. I hvert fald ønsker den 35-årige AS Roma-angriber efter sigende at flytte til USA af familiære årsager. Her står LA Galaxy efter sigende på spring for at få fingrene i den erfarne måltyv. (Football Italia)

Joao Mario, som er udlejet fra Inter til Sporting Lissabon, ønsker at blive i den portugisiske hovedstadsklub, som han i denne sæson har hjulpet til at vinde det første mesterskab i 19 år. (Esporte ao Minuto)

Villareal-træneren Unai Emery vil have, at hans ombejlede stjernespiller Pau Torres skal fortsætte sin karriere i Spanien. ”Den Gule Ubåd” får sandsynligvis svært ved at holde på den 24-årige profil, som Real Madrid blandt andre holder et vågent øje med. (ESPN)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER