Daniel Fisker

Torsdagens engelske rygter

I Manchester United har man fået øjnene op for en kandidat til at styrke angrebet, mens Harry Kane ønsker at forlade Tottenham til sommer. Det bliver efter sigende de to Manchester-klubber, som kommer til at kæmpe om den engelske landsholdsangriber.
I Manchester United har man fået øjnene op for Southampton-angriberen Danny Ings, som Ole Gunnar Solskjær kan tænkes at byde på med henblik på at forstærke sit angreb. (Telegraph)

Den engelske landsholdsangriber Harry Kane, som i øjeblikket presser på for at forlade Tottenham til sommer, har udpeget Manchester City som sin foretrukne destination. Den 27-årige stjerneangriber mener at have en verbal aftale med Tottenham-direktøren Daniel Levy om at kunne forlade klubben denne sommer, efter han sidste sommer blev overbevist om at tilbringe yderligere et år hos ”The Spurs”. (Times)

Manchester City er interesserede i Harry Kane og planlægger derfor at holde møder om muligheden for at få fat Tottenham-angriberen. (Guardian)

Manchester United er dog villige til at tilbyde angriberen Anthony Martial og midtbanekreatøren Jesse Lingard, som i øjeblikket er udlejet til West Ham, som en del af betalingen, der kan sende Harry Kane til Old Trafford. (Football Insider)

Chelsea har tilbudt Borussia Dortmund 690 millioner kroner for Jadon Sancho, som Manchester United efter sigende er meget interesserede i. (Sun)

Tottenham overvejer i øjeblikket at hente den midlertidige Borussia Dortmund-træner Edin Terzic til London for at blive klubbens nye manager. (Bild)

En række europæiske klubber, heriblandt Tottenham, Chelsea, Borussia Dortmund og AC Milan, kommer efter al sandsynlighed til at kæmpe om at vriste målmanden Dean Henderson fra Manchester United. (Sky Sports)

Den walisiske Juventus-midtbanespiller Aaron Ramsey er havnet på Liverpools radar. ”The Reds” overvejer således at byde på den tidligere Arsenal-spiller i sommerens transfervindue. (Tutto Juve)

Champions League-finalisterne Chelsea bliver i øjeblikket sat i forbindelse med AS Monacos franske U21-landsholdsspiller Aurelien Tchouameni. (Goal)

Liverpool-midtbanespilleren Georginio Wijnaldum har kontraktudløb til sommer, men den 30-årige hollænders håb om at slutte sig til FC Barcelona på en fri transfer kollapser måske, hvis landsmanden Ronald Koeman ender med en fyreseddel. (Football Insider)

Everton og Arsenal holder et vågent øje med Real Betis-forsvareren Emerson Royal. Den brasilianske landsholdsspiller er udlejet fra FC Barcelona, men han kunne være interesseret i et skifte til Premier League, hvis hans muligheder på Camp Nou viser sig at være for begrænsede. (Sport)

Leeds United og West Ham vil efter sigende tage kampen op med Inter, AS Roma og Napoli om Cagliari-midtbanespilleren Nahitan Nandez, som er værdisat til 259 millioner kroner. Den 25-årige uruguayaner har kontraktudløb med Cagliari i 2024. (Corriere dello Sport)

Newcastle Uniteds franske kantspiller Allan Saint-Maximin har understreget, at klubben bør indgå en permanent aftale med den engelske U21-landsholdsspiller Joe Willock, som er udlejet fra Arsenal. (Sky Sports)

En ny målmand står efter sigende højt på Southamptons ønskeliste. ”The Saints” holder derfor et vågent øje med Lazios albanske landsholdsmålmand Thomas Strakosha, som er en af de potentielle kandidater. (La Repubblica)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER