Daniel Fisker

Onsdagens internationale rygter

Real Madrid befinder sig i øjeblikket i et Zinedine Zidane-dilemma, mens både Borussia Dortmund og Atlético Madrid kan tænkes at sælge profiler i løbet af sommeren.
Real Madrid har spurgt klublegenden Raul, om han er interesseret i at erstatte Zinedine Zidane som klubbens træner. ”Los Blancos” befinder sig dog i et dilemma: Skal valget falde på Raul eller Massimiliano Allegri? (AS)

Real Madrids håb om at hente Paris Saint-Germain-angriberen Kylian Mbappé til klubben bliver sandsynligvis mindre, hvis Zinedine Zidane forlader den spanske hovedstadsklub. (Eurosport)

Lazio befinder sig i øjeblikket i fremskredne forhandlinger med den 32-årige Inter-forsvarer Danilo D’Ambrosio, som har kontraktudløb med Serie A-mestrene, når sæsonen er slut. (Tuttomercato)

I Borussia Dortmund har man indstillet sig på at miste Jadon Sancho, men Bundesliga-klubben håber på, at den 21-årige kantspiller får en succesfuld EM-slutrunde, så prisen kan blive så høj som muligt for en af klubbens største transfersuccesser i nyere tid. (ESPN)

Atlético Madrid-højrebacken Kieran Trippier er måske en kamp fra at blive LaLiga-mester, men hans dage i den spanske hovedstadsklub kan være talte. Det er således meget muligt, at ”Los Rojiblancos” går efter at sælge den 30-årige forsvarsspiller i løbet af sommeren. (The Athletic)

Sampdoria-midtbanespilleren Gaston Ramirez forlader sandsynligvis Italien til fordel for Sydamerika, Tyrkiet eller Saudi-Arabien i løbet af sommeren. Galatasaray forhandler efter sigende med den 30-årige midtbanespiller, som Al-Nassr er villige til at tilbyde en årsløn på 30 millioner kroner. (Calciomercato)

Real Madrid er kommet et skridt tættere på at sikre sig Bayern München-forsvareren David Alaba, som har kontraktudløb efter denne sæson. Første del af østrigerens kontrakt er således underskrevet, så han kan blive præsenteret, når han officielt har kontraktudløb. (Fabrizio Romano)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER