Fodbold nyheder

Vildt:
Manchester United har budt på Nordsjælland-stjerne!

Af Oscar A. Olesen

”The Red Devils” vil meget gerne have fingrene i Kamaldeen Sulemana, og har efter sigende afgivet deres første bud på ham.
Article image
Mediet Football Insider meddelte i går, at en Manchester United-delegation var rejst til Danmark for at forhandle med FC Nordsjælland vedrørende Kamaldeen Sulemanas transfersituation.


I dag erfarer samme medie, at Manchester United netop har afgivet et bud på Superliga-kometen, der er spået til at gå en storartet fremtid i møde. Det forlyder sig dog, at den hollandske storklub Ajax allerede har budt en sum på lidt over 100 millioner kroner for Sulemana, men Manchester Uniteds bud skulle angiveligt være højere, skriver Football Insider.

FC Nordsjælland håber på at kunne få omtrent 130 millioner kroner for deres 19-årige ghaneser, hvilket må siges ikke at være usandsynligt, idet prislejet allerede er så højt med budene fra henholdsvis Ajax og Manchester United. Derfor er der også mulighed for, at handlen trækkes i langdrag, idet efterspørgslen på Kamaldeen Sulemana er så stor, som den er.

Mere om Kamal Deen Sulemana

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik