ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Glad Thomasberg efter pokalsejr:
Det er fantastisk!

Af Asbjørn Steffensen

Indkast.dk fangede en glad Randers-træner efter pokalfinalen.

Article image
Ritzau/Scanpix

Randers er pokalmestre 2021 efter en storsejr på 4-0 over SønderjyskE. Indkast.dk fangede efter kampen meget glad og tilfreds Randers-træner, Thomas Thomasberg:

- Det var fedt at kunne nyde de sidste 10 minutter i en finale og mærke den elektriske stemning, som vores fans skaber. Det var det her, man drømte om, da man stod op i morges, sagde Thomasberg, efter pokalsejren over SønderjyskE.

Hvad havde du sagt til dine spillere inden kampen?
- Vi har snakket om lige fra i mandags af, at de skulle nyde det her og være i nuet. Man skulle gerne have gjort alt det, man kunne, og det synes jeg de gjorde. Nu har mange af vores spillere også en titel på deres CV, og det er mega fedt. Det var fantastisk at fejre det med vores fans, men jeg er måske en smule ærgerlig over, at det ikke var lige nogle tusind flere på stadion, men jeg håber de nød det hjemme i stuerne.

Hvordan vil du gerne bruge penge på transfers denne sommer?
- Vi skal selvfølgelig have kigget på, hvordan truppen ser ud og have gjort den stærkere. Men jeg ved også, at vi er klub, der kigger på, hvordan økonomien hænger sammen, og kigger over flere år og ikke bare en enkelt sæson. Vi har faktisk solgt vores topscorer Emil Riis og (André, red.) Rømer, men der er kommet nye ind og har taget fat, og det er fedt og en god gruppe, der vil arbejde i samme retning.

Hvad betyder det for Randers, det her?
- Det betyder rigtigt meget, det er jeg blevet påmindet om hvert eneste år, vi er røget ud, for eksempel sidste år til SønderjyskE i en kvartfinale, hvor de faktisk skiftede flere spillere end os, men det er som om, vi ikke tog det seriøst. Det betyder meget for folk, også den chance vi har for at vinde et trofæ og historikken med fem finaler, hvoraf fire er blevet vundet - som nu er fem ud af seks.

Nu skal I en tur til Herning på søndag, kan I godt komme ud og fejre det i dag?
- Ja, det skal de også have lov til, så samler jeg op på dem på lørdag. De skal have lov til at fejre det, og det skal jeg også.


Mere om Randers

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik