ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

FC Barcelona er ude med snøren efter Gianluigi Buffon, mens Real Madrid og Sergio Ramos – på trods af masser af forhandlinger – sandsynligvis tager afsked med hinanden denne sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona har taget kontakt til Gianluigi Buffon, som denne sommer forlader Juventus. Barca er således ivrige efter at få fingrene i den 43-årige målmand. (Foot Mercato)

Franskmanden Aymeric Laporte kan tænkes at skifte til det spanske landsholds, inden sommerens EM-slutrunde bliver sparket i gang. Den 26-årige forsvarsspiller har spillet på flere franske ungdomslandshold, men han har aldrig fået debut for Frankrigs A-landshold. (Marca)

Atlético Madrid er parate til at byde på Udinese-midtbanespilleren Rodrigo de Paul, som AC Milan, Juventus og Napoli også er interesserede i. Udinese håber på at få 372 millioner kroner for den 26-årige argentiner, men Serie A-klubben vil sandsynligvis acceptere et bud på 297 millioner kroner. (Calciomercato)

Henrikh Mkhitaryan vil tale med José Mourinho, før han beslutter sig for, om han vil blive i AS Roma. (Calciomercato)

Der har været masser af forhandlinger om en kontraktforlængelse mellem Real Madrid og Sergio Ramos, som har kontraktudløb denne sommer. Sergio Ramos er interesseret i en toårig kontrakt, hvilket Real Madrid ikke vil give ham. Begge parter er i forlængelse heraf villige til at tage afsked med hinanden. (Marca)

FC Barcelona er interesserede i det franske stortalent Eduardo Camavinga. Den 18-årige midtbanespiller er udset som en langsigtet erstatning for Sergio Busquets. (Mundo Deportivo)

AS Roma, som i tre år har ledt efter en erstatning for Alisson, vil have en bedre målmand end Pau Lopez. Klubbens kommende træner José Mourinho, som får 521 millioner kroner til at forbedre spillertruppen, har et godt øje til Atalanta-målmanden Pierluigi Gollini. (Corriere dello Sport)

Den amerikanske midtbanespiller Weston McKennie, som i denne sæson er udlejet fra Schalke 04 til Juventus, ser ud til foreløbigt at blive i Juventus. ”Den Gamle Dame” vil købe lejesvenden for 134 millioner kroner, men derfor er det ikke sikkert, at McKennie får en lang karriere i Juventus. (ESPN)

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik