ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Tidligere Dortmund-profil:
Jeg tror Haaland bliver og alle vil være glade

Af Jonathan Kjær Troelsen

Det bliver en kamp for Dortmund at holde deres superstjerne i klubben i sommerens transfervindue.

Article image

Erling Braut Haaland er en af verdens mest eftertragtede spillere. Den 20-årige angriber har scoret mål på samlebånd i Dortmund siden sin ankomst i januar 2020, og alle europæiske storklubber viser interesse for ham.

Nordmanden har kontrakt med Dortmund indtil 2024, og den tidligere Dortmund-profil Nuri Sahin tror på, at den tyske storklub kan holde Haaland en sæson endnu.

- Som Dortmund-fan håber jeg, han bliver. Men det er hans beslutning. Der er mange omkring ham, som hjælper ham og fortæller både fordele og ulemper ved at blive. Men jeg tror Dortmund kommer i Champions League, og at Haaland vil blive mindst en sæson mere. Så bliver alle glade, siger den nuværende Antalyaspor-spiller til Goal.

32-årige Sahin tror på, at Haaland kan nå samme niveau som Robert Lewandowski. Men det svære bliver at holde det høje niveau i flere sæsoner.

- Mentaliteten er nøglen. Folk i Dortmund siger, at de ikke har set en med samme professionalisme siden Lewndowski. Jeg kender ikke Haaland, men jeg har spillet med Lewandowski, og hver dag kunne man se i hans øjne, at han ville vinde det hele. Hvis Haaland har det samme, kan han nå det samme niveau, siger Sahin.

Erling Braut Haaland har i denne sæson scoret 37 mål i 38 kampe for Dortmund i alle turneringer. Næste opgave for ham og resten af Dortmund er lørdag klokken 15.30, når RB Leipzig kommer på besøg.

Mere om Erling Håland

Mere om Dortmund

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik