ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Svensk Manchester United-angriber storrost af Bruno Fernandes

Af Philip Sinkbæk Jensen

18-årige Anthony Elanga har gang i stor sæson på Manchester Uniteds U23-hold, der har sikret angriberen en plads i Manchester Uniteds trup i Europa League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United er udover at være et verdensberømt fodboldbrand også kendt og anderkendt for at fostre stortalenter gennem sit akademiarbejde. Endnu en ung angrebskomet har fundet formen på Manchester Uniteds U23-mandskab, som danske fodboldelskere måske kan genkende efternavnet på.

Den 18-årige svenske angriber, Anthony Elanga, der er søn af den camerounske Brøndby-back, Joseph Elanga, brillerer på U23-holdet i så høj en grad, at Manchester United-manageren, Ole Gunnar Solskjær, har rykket Elanga op på førsteholdet og med til flere Europa League-kampe.


Selvom at Anthony Elanga stadigvæk har sin debut for ’De Røde Djævle’ til gode, så er den svenske ungdomslandsholdsangriber ivrig og arbejdsom til træningerne med førsteholdet. Dette er ikke gået ubemærket hen for Manchetser United-talismanen, Bruno Fernandes, der storroste Elanga på et pressemøde forud for kampen mod Roma i Europa League:

- Han har imponeret alle fordi at han er en virkelig god dreng. Han er stille, arbejder hårdt, er virkeligt god på bolden, og så spiller han med begge fødder. Han er en fremtid, siger Bruno Fernandes til pressemødet gennem Manchester Uniteds hjemmeside.

Mere om Manchester U

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik