ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Målmandsjagten er gået ind i Manchester United, endnu en Premier League-klub har meldt sig ind i kampen om Jadon Sancho, mens Tottenham sandsynligvis skal på sommerjagt efter en ny angriber.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United-ejerne er parate til at godkende et bud på Tottenham-angriberen Harry Kane. Buddet, som lyder på 775 millioner kroner, har til formål at komme den aktuelle uro blandt klubbens fans til livs. (Sun)

Manchester United, som forbereder sig på afskeden med David de Gea, har også sluttet sig til Tottenham og West Ham i kapløbet om West Bromwich-målmanden Sam Johnstone. (ESPN)

Det kan dog blive nødvendigt for Manchester United at rette opmærksomheden mod Aston Villa-målmanden Tom Heaton, fordi Sam Johnstone efter sigende foretrækker et skifte til West Ham, hvor han kan sikre sig fast spilletid. (Star)

West Bromwich vil forlange 172 millioner kroner for Sam Johnstone, hvis "The Baggies" ender med at rykke ud af Premier League. (Telegraph)

Den tidligere engelske forsvarsspiller Sol Campbell er blandt kandidaterne til at erstatte Aidy Boothroyd som engelsk U21-landstræner. Campbell har været klubløs, siden han i sommeren 2020 forlod managerposten i Southend United. (Sun)

Real Madrid holder et vågent øje med Manchester City-profilen Raheem Sterling, som kan forlade Etihad Stadium for 646 millioner kroner i sommerens transfervindue. (Football Insider)

Everton-manageren Carlo Ancelotti vil hente Real Madrid-kantspilleren Gareth Bale, som er udlejet til Tottenham, til Goodison Park i næste sæson. (Sport Witness)

Chelsea kan tænkes at tage kampen op med Manchester United og Liverpool om kantspilleren Jadon Sancho, efter Borussia Dortmund har slækket på deres priskrav for den 21-årige englænder.

Leeds United er interesserede i Club Brügges 21-årige kantspiller Noa Lang. (Telegraph)

34-årige David Luiz har taget hul på de sidste to måneder af hans kontrakt med Arsenal. Hans agent, som er på jagt efter en ny klub til brasilianeren, har tilbudt ham til en unavngiven klub i USA. (CBS Sports)

Tottenham kommer til at lede efter en ny angriber i sommerens transfervindue, fordi "The Spurs" efter al sandsynlighed ikke kommer til at udnytte den frikøbsklausul, der findes i lejekontrakten med Benfica-angriberen Carlos Vinicius. (Sky Sports)

Norwich Citys 24-årige midtbanespiller Emi Buendia er eftertragtet på transfermarkedet. Leeds United overvejer at byde på argentineren, som også er sat i forbindelse med et skifte til Arsenal, Aston Villa, Crystal Palace, West Ham, Atlético Madrid, Sevilla og Villareal. (Footmercato)

Den hollandske kantspiller Anwar El Ghazi bliver i Aston Villa, efter klubbens manager Dean Smith har fravalgt at sætte den 26-årige hollænder på transferlisten. (Football Insider)

Den tidligere Inter-præsident Massimo Moratti har opmuntret klubben til at gå efter Chelsea-midtbanespilleren N'Golo Kante i sommerens transfervindue. (Sky Sports Italia)

Borussia Dortmund er interesserede i at hente Liverpool-midtbanespilleren Alex Oxlade-Chamberlain til Tyskland i sommerens transfervindue. (Fichajes)

Bayern München fører i øjeblikket kapløbet om Aston Villas 17-årige midtbanespiller Carney Chukwuemeka. (Football Insider)

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik