Fodbold nyheder

FC Barcelona er bekymrede for Ansu Fatis tilstand

Af Jonas Hermansen

Den unge stjerne-angriber, Ansu Fati, har været ude af stand til at spille, siden han blev skadet for seks måneder siden. Dette har sat sine spor hos klubben og spilleren selv.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ansu Fati blev skadet mod Real Betis i november sidste år, og det er dermed hele seks måneder siden, at skaden skete. Siden da har han fået diverse operationer for sin meniske - den første helt tilbage i november kort efter skaden hændte.

Ansu Fatis knæ er - desværre for FC Barcelona og spanieren selv - ikke blevet meget bedre, og på trods af adskillige operationer har den unge spanier kunnet se sit knæ have mange tilbagefald, som dermed også har udsat hans tilbagevendelse til banen igen og igen. Nogle fra klubbens personale har udtalt, at skaden også har sat sine spor i Ansu Fati, som naturligvis også er en del bekymret for det hele.

Dette har gjort Fatis klub, FC Barcelona, kede af det, men som ifølge Marca også mener, at angriberens tilbagevenden vil føles som en stjerne-transfer, når han forhåbentlig på et tidspunkt bliver i stand til at spille sammen med holdet igen.

Ansu Fati nåede at spille blot 10 kampe for den spanske klub denne sæson, men han står alligevel noteret for fem mål og fire assists.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik