Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Neymar kommer måske ikke til at underskrive en ny kontrakt med Paris Saint-Germain. Derudover stiger spændingen omkring Gianluigi Donnarumma.

Article image
Ritzau-Scanpix

Paris Saint-Germain-sportsdirektøren Leonardo er efter sigende ikke overbevist om, at den brasilianske superstjerne Neymar kommer til at underskrive en kontraktforlængelse med den franske hovedstadsklub. (Marca)

AC Milans tekniske direktør, Paolo Maldini, har løftet sløret for, at klubben vil sætte kontraktforhandlingerne med Gianluigi Donnarumma, som har kontraktudløb til sommer. Den 22-årige målmand er efter sigende konfronteret af en gruppe af klubbens fans. (Mail)

Juventus har samtidig været i kontakt med Donnarummas agent Mino Raiola. ”Den Gamle Dame” er interesseret i at hente målmandstalentet på en fri transfer til sommer. (Calciomercato)

Den østrigske forsvarsspiller David Alaba kommer til at tjene omtrent det samme som Sergio Ramos – omtrent 89 millioner kroner om året – når han gennemfører det forventede skifte fra Bayern München til Real Madrid. (AS)

Real Madrid har givet Lucas Vazquez et forbedret kontrakttilbud, fordi den spanske hovedstadsklub vil holde på den 29-årige spanier, som har kontraktudløb til sommer. (Onda Cero)

Neymar står efter sigende højest på den nye FC Barcelona-præsident Joan Laportas ønskeliste. Den nye præsident går således efter at genforene den brasilianske superstjerne og Lionel Messi. (RAC 1)

Sevilla har allerede accepteret, at klubben mister den ombejlede forsvarsspiller Jules Kounde i løbet af sommerens transfervindue. LaLiga-klubben er allerede begyndt at se sig om efter en erstatning – blandt andet den 21-årige Lens-forsvarer Loic Bade. (Estadio Deportivo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik