Sheffield U
G. Bale (36), G. Bale (61), G. Bale (69), S. Heung-Min (77)
Asbjørn Steffensen

Bale scorede flot hattrick, da Tottenham storsejrede over bundproppen

Waliseren med det lange hår scorede et flot hattrick, da Tottenham hjemme vandt stort over bundproppen Sheffield United.
Tottenham var tvunget til sejr søndag aften mod ligaens bundprop, Sheffield United, hvis de skulle holde drømmen om Champions League næste sæson i live. London-klubben havde blot vundet en i deres seneste fire kampe i Premier League og havde derfor desperat brug for en sejr, for at Chelsea ikke smuttede fra dem.

Pierre-Emile Højbjerg var naturligvis at finde i hjemmeholdets start-ellever, og derudover var der blevet plads til den walisiske lejesvend fra Real Madrid, som senere viste sig at være i et vældigt spillehumør.

Hjemmeholdet satte sig på kampen fra start og dominerede i hele første halvleg, hvor de lage et massivt pres på Sheffield United.

Efter 36 minutter bar det høje pres fra Tottenham frugt, da Serge Aurier med et flot chip fandt Bale inde i feltet, der flot vippede bolden over Aaron Ramsdale i målet og sendte Spurs i front.

I anden halvleg kom Sheffield mere ind i kampen, og havde mere omgang med bolden. Tottenham fik bolden i nettet seks minutter inde i halvlegen, men målet blev efterfølgende dømt for offside.

Efter 61 minutter blev Bale sendt alene i dybden og sendte resolut bolden op i modsatte målhjørne. Ti minutter senere fuldendte waliseren sit hattrick, da han tørt og fladt sparkede bolden ind til 3-0 på kanten af feltet.

Heung-min Son ville også på scoringstavlen og med et kvarter igen sparkede sydkoreaneren flot bolden ind via stolpen udenfor feltet. Tottenham tager tre point på hjemmebane over prygelknaben Sheffield, der lignede et hold, der var mentalt allerede var rykket ned i Championship.