Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Oscar A. Olesen

Real Madrid går all in på at forstærke defensiven, mens Messi mere og mere ligner en mand, som bliver i Barcelona.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid har planlagt at annoncere købet af David Alaba, som de fik på en fri transfer i Bayern München, når østrigerens kontrakt udløber denne sommer. (Mundo Deportivo)

Derudover er ”Los Blancos” opsatte på at hente Sevillas Jules Kounde, som skal være med til at styrke Real Madrid-defensiven endnu mere. (Sky Sports)

Luis Suarez der skiftede fra Barcelona til Atletico Madrid i sidste sommer, har rådet Lionel Messi til at blive på Camp Nou. (TV3)

Barcelona har efter sigende også planlagt at tilbyde 33-årige Messi en ny 10-års kontrakt samtidig med, at Messis far skulle have holdt positive møder med klub-præsidenten, Joan Laporta. (Times)

Dortmund har tilsluttet sig Paris Saint-Germain, Manchester United og Arsenals interesse for den 23-årige Brighton-forsvarer Ben White. (Sun)

Inter overvejer i øjeblikket at forlænge Ashley Youngs kontrakt, hvis de vinder Serie A-titlen i denne weekend. Dog er andre klubber interesseret i at få fingrene i den rutinerede, engelske 35-årige kantspiller. (Mirror)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik