Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Oscar A. Olesen

Coutinho på vej til at lave chokskifte – Tottenham har fundet deres næste træner i Holland.

Article image
Ritzau-Scanpix

Philippe Coutinho ser ud til at lave et overraskende skifte tilbage til Premier League, hvor Everton er destinationen i en handel på 300 millioner kroner. Den 28-årige brasilianer skiftede fra Liverpool til Barcelona i 2018 for over 1,2 milliarder kroner. (Sun)

Tottenham ønsker at indgå i dialog med Erik ten Hag vedrørende jobbet som manager for klubben efter fyringen af Jose Mourinho. Den 51-årige hollænder er efter sigende klar til nye udfordringer efter fire år som træner i Ajax. (Guardian)

Manchester City har fået fortalt, af Inter, at de ingen intention har om at sælge deres belgiske angrebsstjerne Romelu Lukaku, og derfor ikke gider lytte til bud på spilleren. (Calciomercato)

Andreas Christensen udtaler, at han ønsker at forlænge sin kontrakt med Chelsea. Danske ”AC” er efterhånden i gang med sit 10. år på Stamford Bridge. (Metro)

19-årige Bukayo Saka siger, at han ikke tøvede med at underskrive en ny kontrakt med Arsenal trods interessen fra både Liverpool og Dortmund. (ESPN)

Sydkoreanske Son Heung-min er tæt på at blive enig med Tottenham omkring en kontraktforlængelse. (Star)

Leicester vil forsøge at byde på Robin Gosens fra Atalanta, skulle ”The Foxes” selv kvalificere sig til næste års Champions League-turnering. (Tuttomercatoweb)

Everton og flere unavngivne Premier League-klubber er interesserede i RB Leipzigs sydkoreanske angriber Hwang Hee-chan. (Goal)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik