Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Atlético Madrid pønser på store udskiftninger denne sommer, og Premier League-klubber udser sig de samme købsemner udenfor England.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den 23-årige forsvarsspiller fra Guinea, Ali Camara, der spiller hos Young Boys i Schweiz, har pådraget sig opmærksomhed fra flere store Premier League-klubber. Disse inkluderer Liverpool Arsenal, Crystal Palace, West Ham og oprykkede Norwich. (Team Talk)


Både Manchester United og Liverpool vil lægge bud på Torinos eftertragtede angriber, Andrea Belotti. Den 27-årige italienske landsholdsangriber er også sat i forbindelse med AC Milan, Roma og Inter. Torino har allerede udset sig erstatningen for Belotti i Serie A-klubben Cagliari, hvor den 29-årige brasilianske angriber, João Pedro, er selekteret. (Tuttosport)

Bayern München har åbnet op for en dialog med RB Leipzigs cheftræner, Julian Nagelsmann, omkring det åbne trænerjob i Bayern München. (Independent)

Atlético Madrid-træneren, Diego Simeone, er stærkt interesseret i at skrive kontrakt Chelseas 31-årige spanske forsvarsback, César Azpilicueta. (El Gol Digital)

Manchester City er i dialog med Røde Stjerne Beograd omkring den 18-årige serbiske U19-angriber Andrija Radulović. (Sun)

Den 28-årige spanske landsholdsangriber, Álvaro Morata, udtaler, at han har lyst til at blive i Juventus, men at ”meget af tiden har vi spillere ikke rigtigt noget valg”. Morata er på en lejeaftale i Juventus fra Atlético Madrid, som udløber denne sommer med mulighed for køb. (Sky Italia)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE