Philip Sinkbæk Jensen

Mandagens engelske rygter

Tammy Abraham er en ombejlet herre og Arsenal har opdateret salgslisten samt sat klubben til salg.
Chelsea er forrest i feltet med Manchester United og Paris Saint-Germain, når det kommer til at jagte underskriften på Real Madrids 28-årige franske centerback Raphaël Varane. (Mundo Deportivo)

Arsenal befinder sig i et dilemma omkring fremtiden hos udlejede Joe Willock. Den 21-årige midtbanespiller er på et lejeophold i Newcastle, hvor dilemmaet udmønter sig ved, at Arsenal vil sælge spillere for at øge kapitalen, men samtidigt sikre spilletid til sine talenter. Derfor vil ’The Gunners’ kalde Willock hjem til Emirates med henblik på salg (Football London)

Arsenal er forberedt på at sælge sin 23-årige engelske landsholdsforsvars- og midtbanespiller, Ainsley Maitland-Niles, som er på et lejeophold i West Bromwich. Derudover er den 21-årige engelske angriber, Eddie Nketiah, også på salgslisten. ’The Gunners’ forlanger i omegnen af 170 millioner kroner for begge spillere. (Sun)

Arsenal forholder sig skeptisk omkring Spotify-milliardæren, Daniel Ek, og hvor seriøs Spotify-grundlæggeren er om at opkøbe London-klubben. (Times)

Manchester City-manageren, Pep Guardiola, udtaler, at den 20-årige spanske landsholdscenterback, Eric Garcia, er indstillet på at skifte til FC Barcelona på en fri transfer, når kontrakten med ’The Citizens’ ophører denne sommer. (Metro)

Wolverhampton er den seneste klub, der er blevet sat i forbindelse med et køb af den 23-årige Chelsea- og engelske landsholdsangriber, Tammy Abraham. Wolves jagter nu angriberen med konkurrence fra Aston Villa, West Ham og Leicester. (Football Insider)

Den tidligere Tottenham-manager, Harry Redknapp, forventer at den 27-årige engelske landsholdsangriber, Harry Kane, forbliver Tottenham-spiller trods rygter omkring klubskifter allerede denne sommer. (Goal)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER