Fodbold nyheder

Zlatan sætter ord på Milan-forlængelse

Af Stefan Lindahl

Til Milan TV har Zlatan Ibrahimovic sat ord på sin nye kontrakt med AC Milan, som holder ham i klubben endnu en sæson.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tidligere på ugen forlængede 39-årige Zlatan Ibrahimovic sin kontrakt med AC Milan. Det betyder, at svenskeren vil være at finde i Milano-klubben frem til sommeren 2022.

Til Milan TV har den svenske superstjerne ifølge Football Italia fortalt følgende om sin nye aftale med Serie A-klubben:

- Jeg er meget glad. Jeg har ventet på denne dag. Nu skal jeg være her endnu et år, og det er meget vigtigt for mig. Jeg har altid sagt, at det føles som at være hjemme, når jeg spiller i Milan. Jeg er så glad. Jeg elsker det, som klubben får mig til at føle. Det samme gælder de mennesker, som arbejder her, mine kollegaer, træneren, og tilhængerne, som jeg savner at se på stadion. Det her er virkelig som at være hjemme. Hvis jeg kan blive her resten af livet, så gør jeg det.

Ibrahimovic spillede første gang for Milan i perioden fra 2010 til 2012, inden den svenske angriber blev solgt til Paris Saint-Germain. I januar 2020 kom Ibrahimovic så tilbage til milaneserne, da han skiftede transferfrit til klubben fra amerikanske LA Galaxy. I alt har Ibrahimovic for Milan spillet 130 kampe, scoret 84 mål og leveret 32 assist.

Mere om Zlatan Ibrahimović

Mere om Milan

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik