Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Oscar A. Olesen

Vigtig brik hos Manchester United planlægger at blive i mange år fremadrettet, mens Chelsea-angriber er på vej ud ad svingdøren.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bruno Fernandes siger, at han er villig til at binde sig til Manchester United i mange år endnu, hvis Paul Pogba der har kontrakt til 2022, gør det samme. (Sun)

Tottenham har kontaktet Athletic Bilbaos 55-årige spanske træner, Marcelino, idet de planlægger en erstatning for Jose Mourinho, der blev fyret fra manager-posten tidligere på ugen. (Athletic)

Tammy Abraham sættes i forbindelse med West Ham, og den tyske Chelsea-træner Thomas Tuchel forstår godt, hvorfor Abraham, der ikke har spillet en kamp for ”The Blues” siden 20. februar, er bekymret og gal over den nuværende situation. (Mail)

Wolverhampton er begyndt at se efter potentielle erstatninger for manageren, Nuno Espirito Santo, skulle portugiseren forlade Molineux Stadium efter den igangværende sæson. (Mail)

Brasilianske Willian ønsker at spille i USA’s bedste fodboldrække, som er MLS, men først efter den 32-årige spiller har vundet noget med Arsenal. (Goal)

Leicester og Arsenal viser begge interesse for Serie B-spilleren Samuele Ricci. Den italienske midtbanespiller tørner til dagligt ud for Empoli, og spiller på det italienske U-21-landshold. (Tuttomercato)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik