Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Jose Mourinho er dagens største samtaleemne i de internationale rygter, som dog også beskæftiger med Kylian Mbappé på boligjagt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jose Mourinho er blandt kandidaterne til at blive den næste Celtic-manager. (Sun)

Mourinho spøger også i Valencia, hvor ejeren Peter Lim er parat til at fyre klubbens nuværende træner Javi Garcia for at få fat i den karismatiske portugiser. (Todofichajes)

Bayern München-forsvareren David Alaba, som har kontraktudløb til sommer, har indvilliget i at slutte sig til Real Madrid, hvor der venter en femårig kontrakt. (Sky Sports)

Paris Saint-Germain-angriberen Kylian Mbappé er begyndt at lede efter hus i Madrid. Den unge superstjerne har endnu ikke forlænget sin kontrakt med den franske hovedstadsklub, mens han længe har stået højest på Real Madrids sommerønskeliste. (Goal)

I Besiktas overvejer man i øjeblikket at sælge den canadiske angriber Cyle Larin, som har fundet vej til ønskelisten hos flere større klubber i Europa, hvis en af disse bejlere vel at mærke byder mindst 67 millioner kroner. (FotoMac)

Borussia Dortmund har tænkt sig at hente Eintracht Frankfurt-angriberen Andre Silva, hvis det ikke lykkes for ”Die Borussen” at holde på Erling Haaland, når sommerens transfervindue åbner. (Bild)

Real Madrid-præsidenten Florentino Perez har indrømmet, at klubbens økonomiske situation har gjort det svært for den spanske hovedstadsklub at forlænge Sergio Ramos’ kontrakt. (El Chiringuito)

Julian Draxler har tilbudt sig selv til Bayern München, selvom den tyske midtbanespiller foretrækker at blive i Paris Saint-Germain. PSG-træneren Mauricio Pochettino er ivrig efter at beholde tyskeren, men klubbens direktør, Leonardo, er ikke overbevist. (Foot Mercato)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik