Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

FC Barcelona har tilbudt Sergio Aguero en toårig kontrakt, mens Tottenhams direktør frygtede en sand spillerflugt, hvis ikke Jose Mourinho var blevet fyret.

Article image
Ritzau-Scanpix

Leicester City-manageren Brendan Rodgers har afvist rygterne om, at han skal overtage det ledige manager-sæde i Tottenham. (Talksport)

Tottenham-direktøren Daniel Levy frygtede, at op imod 10 spillere ville forlade klubben til sommer, hvis ikke han fyrede Mourinho. Levy var mest bekymret for Harry Kane, Dele Alli og lejesvenden Gareth Bale. (Eurosport)

FC Barcelona har tilbudt Manchester City-angriberen Sergio Aguero en toårig aftale. Den 32-årige argentiner kan hentes på en fri transfer, når hans kontrakt på Etihad Stadium udløber til sommer. (TyC Sports)

Real Betis er interesserede i at hente midterforsvareren Eric Baily i Manchester United, når sommerens transfervindue åbner. (Sun)

Aston Villa kan tænkes at byde på Manchester United-kreatøren Jesse Lingard, når sommerens transfervindue åbner. Den 28-årige englænder er i øjeblikket udlejet til West Ham, som er interesserede i at beholde lejesvenden. (Football Insider)

Liverpool forlanger 74 millioner kroner for at give slip på den serbiske midtbanespiller Marko Grujic, som er udlejet til FC Porto. (A Bole)

Marseille-forsvareren Duje Caleta-Car håber på, at Liverpool vil genoplive deres interesse i ham. Ligue 1-klubben har nu indvilliget i at lade den 24-årige kroat forlade den sydfranske klub. (RMC Sport)

I West Bromwich Albion er man fast besluttet på at holde på den eftertragtede målmand Sam Johnstone. Manchester United og West Ham er interesserede i den 28-årige englænder. (Express and Star)

Newcastle United er interesserede i Benficas 21-årige venstreback Nuno Tavares. (Record)

Arsenal er i fremskredne forhandlinger med Brighton & Hove Albion om at gøre lejeaftalen med den australske målmand Mat Ryan permanent. (Football Insider)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik