Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Nedenfor er en oversigt over mandagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona ønsker stadigvæk at tilbyde den 33-årige argentinske playmaker, Lionel Messi, et kontrakttilbud. Argentinerens kontrakt udløber med den catalanske klub denne sommer. (Marca)

Dialogen omkring en kontraktforlængelse mellem FC Barcelona og den 23-årige franske kantspiller, Ousmane Dembélé, skrider ikke yderligere frem og ser ud til at være lagt på hylden. Dembélé har kontrakt med catalonierne til 2022. (Sport ES)

Paris Saint-Germain-cheftræneren, Mauricio Pochettino, forholder sig håbefuld omkring en kontraktforlængelse af sin 22-årige franske angriber, Kylian Mbappé, og at angriberen vil være villig til at indgå en ny aftale med PSG (Goal)

RB Leipzig-cheftræneren, Julian Nagelsmann, har gentagne gange understreget, at cheftræneren ikke har haft nogle samtaler med Bayern München om at erstatte Hansi Flick som cheftræner i forlængelse med Hansi Flicks opsigelse som Bayern-træner. (Goal)

Den 31-årige polske landsholdsmålmand og nuværende Juventus-spiller, Wojciech Szczesny, vil ikke forlade Juventus til fordel for Tottenham denne sommer. (Goal)

AC Milan-fodbolddirektøren, Ricky Massara, udtaler, at direktøren forventer at underskrive en ny kontrakt med den 39-årige svenske angriber, Zlatan Ibrahimović. (DAZN via Football Italia)

Derudover er AC Milan-direktøren overbevist om at den 22-årige italienske målmand, Gianluigi Donnarumma, og den 27-årige tyrkiske midtbanespiller, Hakan Çalhanoğlu, vil underskrive nye kontrakter med AC Milan denne sommer. (DAZN via Football Italia)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik