Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Et par engelske storklubber er blevet sat i forbindelse med det franske stortalent Eduardo Camavinga, mens Manchester City og Arsenal kan komme til at kæmpe om en gammel flamme.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United, Arsenal og Real Madrid er blevet sat i forbindelse med det franske stortalent Eduardo Camavinga, som ikke ønsker at forlænge sin kontrakt med Stade Rennais. (Marca)

Manchester United er klar til at optrappe deres interesse i Fiorentina-forsvareren Nikola Milenkovic, men Serie A-klubben vil have mindst 325 millioner kroner for den serbiske forsvarsspiller. (Sun)

Everton-manageren Carlo Ancelotti har løftet sløret for, at han er villig til at sælge den 21-årige angriber Moise Kean, som i øjeblikket er udlejet til Paris Saint-Germain. (Mail)

Real Madrid er ikke parate til at sælge den 22-årige nordmand Martin Ødegaard, som i øjeblikket er udlejet til Arsenal. (Marca)

I West Ham håber man på at kunne få fingrene i Arsenals engelske U21-landsholdsangriber Eddie Nketiah, når sommerens transfervindue åbner. (Evening Standard)

Wolverhampton vil forsøge at hente Benfica-angriberen Carlos Vinicius, når sommerens transfervindue åbner, efter Tottenham ikke ønskede at gøre deres lejeaftale med den 26-årige brasilianer permanent. (TVI24)

Sassuolo-midtbanespilleren Manuel Locatelli har løftet sløret for, at han overvejer et udlandsskifte. Den 23-årige italiener har tidligere været sat i forbindelse med et skifte til Manchester City. (Corriere dello Sport)

Arsenal, som efter sigende fik øjnene op for Locatelli for fem år siden, kan også tænkes at genoptage jagten på den 23-årige midtbanespiller. (Football.London)

Watford har planer om at tilbyde Ashley Young en etårig kontrakt, hvis ”The Hornets” ender med at rykke op i Premier League. 35-årige Ashley Youngs kontrakt med Inter udløber til sommer. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik