Simon Lindgren

Flere topklubber jagter Joachim Andersen

Joachim Andersens præstationer i Premier League er i den grad ikke gået ubemærket hen i det engelske.
Danske Joachim Andersen har i denne sæson imponeret i Fulham, hvor han lige nu er på leje. Fulham-manager Scott Parker har også så stor tiltro til danskeren, at han har fået anførerbindet i Tom Cairneys fravær. Midtstopperens præstationer har været så gode, at han har tiltrukket opmærksomhed fra flere store engelske klubber.

Ifølge BT’s transfer-podcast er klubber som Manchester United, Chelsea, Leicester, Crystal Palace og Tottenham interesseret i den 24-årige spiller. Joachim Andersen har i denne sæson tilbragt tiden i London, da han havde svært ved at finde sig til rette i franske Lyon, hvor der også går stærke rygter om et dårligt forhold til træneren Rudi Garcia.

Der er også en del, der tyder på, at Joachim Andersen i hvert fald ikke vender retur til den franske storklub. Ifølge ‘Daily Mail’ har han allerede meddelt sportsdirektør i Lyon Juninho Pernambucano, at han meget gerne vil blive i England. Angiveligt skulle Tottenham være længst i bestræbelserne på at tilknytte Joachim Andersen, da de i den kommende uge har et møde danskerens agent. Mediet mener også, at den franske klub vil forlange i omegnen af 215 millioner kroner, hvilket vil betyde et tab på cirka 10 millioner kroner for Lyon.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER