Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Simon Lindgren

Barcelona er ude efter forstærkninger og Juventus vil hente tidligere spillere tilbage. Her er torsdagens internationale rygter.

Article image

Borussia Dortmunds norske angriber Erling Haaland er FC Barcelonas topprioritet. Den spanske storklub vil meget gerne hente ham denne sommer, men er villige til at vente til næste år, hvis det er det der kræves. (Mundo Deportivo)

Barcelona er sikre på, at de henter Manchester Citys spanske stopper Eric Garcia på en fri transfer i slutningen af april. (Sport)

RB Leipzig-træner Julian Nagelsmann insisterer på, at der ikke er en dialog i gang, der handler om, at han eventuelt skal erstatte Hansi Flick i Bayern München. (Goal)

Juventus vil gerne hente den italienske angriber Moise Kean tilbage til klubben. Kean er i denne sæson lejet ud til PSG fra Everton. Everton vil dog have i omegnen af 370 millioner kroner for ham. Alternativt vil de lave en byttehandel, hvor det vil kræve, at Juventus sender enten Adrien Rabiot eller Merih Demiral til Everton i bytte for Moise Kean. (Gazetta dello Sport)

Manchester United, Chelsea og Tottenham holder alle øje med Torinos italienske angriber Andrea Belotti. (Tuttosport)

Evertons brasilianske kantspiller Bernard er eftertragtet af Real Betis-træner Manuel Pellegrini. (Fichajes)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik