Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Simon Lindgren

Vi nærmer os med hastige skridt sommerens transfervindue. Derfor er der dugfriske engelske rygter lige her.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool kan hente den unge franskmand Eduardo Camavinga i Rennes som erstatning for Georginio Wijnaldum, der højst sandsynligt forlader klubben til sommer, når hans kontrakt løber ud. (Express)

Chelsea overvejer at hente den 30-årige Juventus-spiller Alex Sandro i en byttehandel, hvor London-klubben så sender Emerson Palmieri til den italienske storklub. (Calciomercato)

West Hams engelske midtbanespiller Declan Rice er interesseret i et skifte til Manchester United. (Manchester Evening News)

Den tyske Arsenal-keeper Bernd Leno er åben for idéen om et nyt eventyr. Der har endnu ikke været nogle forhandlinger vedrørende en kontraktforlængelse med London-klubben. (Times)

Aston Villa har meddelt Chelsea, at klubben ikke er interesseret i at tilknytte Ross Barkley permanent. Det meldes, at West Ham er interesseret i den 27-årige midtbanespiller. (Teamtalk)

Arsenal vil højst sandsynligt ikke tilbyde David Luiz en kontraktforlængelse. Arsenal-manager Mikel Arteta er fast besluttet på at give William Saliba flere chancer i pre-season, når han vender tilbage fra sit lejeophold i Nice. (Football.London)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik