Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Nedenfor er en oversigt over tirsdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal er stadigvæk interesseret i at tilknytte Celtic-angriberen, Odsonne Edouard. Dog skal Arsenal kæmpe om den 23-årige franskmands underskrift med Leicester, der også har meldt sig ind i kampen om Edouard. (Telegraph)

Manchester United er forsigtige med at indgå en dialog omkring Dortmunds 20-årige stjerneangriber, Erling Braut Håland, efter at United sidste sommer mislykkedes med at forhandle en lavere pris på den engelske holdkammerat til Håland, Jadon Sancho. (Athletic)

På trods af sammenbruddet ved de tidligere forhandlinger omkring den 21-årige engelske kantspiller, Jadon Sancho, så udelukker Manchester United ikke, at United igen vil byde på Sancho denne sommer. (Manchester Evening News)

Manchester United er i dialog med den australske klub Central Coast Marines om et opkøb. (Sydney Morning Herald)

Tottenham vil prioritere at styrke sit forsvar i denne sommers transfervindue, hvor det først er en nødvendighed at sælge spillere for at øge kapitalen. (Mail)

Chelseas håb om at tilknytte den 22-årige italienske landsholdsmålmand, Gianluigi Donnarumma, er blevet forstærket efter at det kom frem i italienske nyheder, at Donnarumma og AC Milan har stoppet kontraktforhandlingerne i AC Milan. (Gazzetta dello Sport)

Den tidligere Bournemouth-manager, Eddie Howe, den tidligere Chelsea-manager, Frank Lampard og den nuværende Burnley-manager, Sean Dyche, er alle emner til at overtage managerrollen i Crystal Palace. Roy Hodgsons kontrakt med London-klubben udløber efter denne sæson. (Football Insider)

Premier League-klubberne overvejer et fuldt boykot af sociale melder i én runde af Premier League for at sende et budskab om, at racisme på ingen måde tolereres. (Mail)

Den legendariske Manchester United-manager, Sir Alex Ferguson, fortæller at den tidligere midtbanespiller, Owen Hargreaves, var hans dårligste køb gennem hans tid som United-manager. (Star)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik