Fodbold nyheder

Stortalent skifter klub denne sommer

Af Henrik Varbøl Andersen

Stor nyhed fra det franske, hvor ombejlet talent har afvist at forlænge med sin nuværende klub, og det vil formentlig tænde alarmklokkerne hos Europas storklubber.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den franske klub Rennes kan formentlig godt begynde at planlægge uden stortalentet Eduardo Camavinga, som ifølge plbold.dk har afvist at forlænge sin kontrakt med klubben. Han vil uden tvivl tiltrække sig en masse positiv opmærksomhed i sommerens transfervindue.

Det er freelancejournalisten Nicolo Schiro, som erfarer, at den talentfulde midtbanemand endegyldigt har afvist at forlænge sin aftale med Rennes. Camavinga blev tilbudt en ny aftale frem til sommeren 2025, men det ombejlede talent ser gerne et snarligt klubskifte ske.

Det blot 18-åruige talent har kontraktudløb sommeren 2022, hvilket efterlader Rennes med to transfervinduer tilbage, at sælge talentet i, ellers vil de miste ham på en fri transfer. Mon ikke franskmændene så helst ser et salg til sommer, da dette formentlig vil generere en højere transfersum, end hvis de venter til januar.

Der hersker nok ikke nogen tvivl om, at den talentfulde franskmand vil være på blokken hos en række af de europæiske storklubber, hvor Real Madrid tidligere har været nævnt som en sandsynlig destination.

Mere om Rennes

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik