Fodbold nyheder

Medie:
Talrige storklubber holder øje med Lingard

Af Daniel Fisker

Det er ikke små klubber, som ifølge ESPN holder et vågent øje med formstærke Jesse Lingard.

Article image

West Ham kunne i slutningen af januar præsentere Jesse Lingard som lejesvend i klubben. Den 28-årige midtbanespiller er siden blevet genfødt. Han har således scoret otte mål og leveret fire assists i ni Premier League-kampe, mens han også har gjort comeback på det engelske landshold.

Lingards genfødsel og fremragende form er ikke gået ubemærket hen på transfermarkedet. Meget kunne derfor tyde på, at Lingard bliver et af sommerens hotteste transferemner. ESPN mener at vide, at Paris Saint-Germain, Inter Milan og Real Madrid allerede holder et vågent øje med den genfødte englænder.

West Ham vil efter sigende gå langt for at holde på Lingard, når hans lejeaftale udløber til sommer. Hvis ikke det lykkes for ”The Hammers” at holde på Lingard, vender han foreløbig tilbage til Manchester United, hvor han vil have et år tilbage af sin kontrakt.

Det er dog ikke kun europæiske topklubber, som holder øje med Lingard. ESPN mener ydermere at vide, at top seks-klubberne i Premier League også er opmærksomme på Lingard, som efter sigende foretrækker, at hans eventuelt nye klub skal spille Champions League i næste sæson.

Mere om Jesse Lingard

Mere om West Ham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik