Philip Sinkbæk Jensen

Mandagens internationale rygter

Nedenfor er en oversigt over mandagens internationale rygter.
Bayern München vil forsøge at få lokket Liverpools tyske manager, Jürgen Klopp, til Bundesligaen igen denne sommer, hvis Bayern-cheftræneren, Hansi Flick, har i sinde at overtage posten som landsholdstræner for det tyske landshold. (90mins).

Dog er Bayern München-præsidenten, Herbert Hainer, ganske overbevist om, at Hansi Flick forbliver cheftræner i Bayern München. (Sky Sport Germany via Goal)

Paris Saint-Germain har kontaktet Mohamed Salah og den ægyptiske angribers repræsentanter med henblik på at få den 28-årige Liverpool-angriber til Paris denne sommer. (Telefoot)

Den tidligere Tottenham-manager og nuværende Paris Saint-Germain-cheftræner, Mauricio Pochettino, har eftersigende kontaktet den 27-årige engelske Tottenham-angriber, Harry Kane, personligt for at afklare muligheden for en genforening i PSG. (Telefoot)

Inter afviser en kontraktforlængelse af den 24-årige italienske midtbanespiller, Nicolo Barella, der ellers er et rigtigt interessant emne for Chelsea, Bayern München og Atletico Madrid. (ESPN)

Juventus er stadigvæk i dialog med sin 27-årige argentinske angriber, Paulo Dybala, omkring en kontraktforlængelse. Ifølge Juventus’ sportsdirektør, Fabio Paratici, så er denne dialog blevet forsinket grundet finansielle uoverensstemmelser i Torino-klubben. Dybala er ellers blevet kraftigt forbundet med et Manchester United-skifte denne sommer. (Sky Italia via Goal)

AC Milan er ikke villig til at sælge sin 21-årige portugisiske landsholdsangriber, Rafael Leão, for mindre end 372 millioner kroner. Rafael Leão er tidligere blevet sat i forbindelse med både Everton og Juventus. (Calciomercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER