Fodbold nyheder

Juve planlægger at sende Morata retur

Af Stefan Lindahl

Alvaro Morata er i indeværende sæson udlånt til Juventus fra Atletico Madrid. Juventus planlægger dog ikke at gøre brug af de optioner, som de har på angriberen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge det italienske medie La Stampa kan Alvaro Morata være fortid i Juventus til sommer. Denne sæson tilbringer Morata nemlig på lån i Juventus, og Serie A-klubben ønsker efter sigende ikke at gøre brug af de muligheder, der er i kontrakten for at forlænge samarbejdet.

Juventus betalte før sæsonen Atletico Madrid 75 mio. kroner for at låne Morata. Derudover indeholder aftalen efter sigende flere mulige formler, som Juve kan gøre brug af for at forlænge Moratas tid i Serie A eller lade være med.

De muligheder er, at Juve kan betale 345 mio. kroner til sommer, og så er Morata permanent Juve-spiller. En anden mulighed er, at Juve kan forlænge lånet yderligere et år, hvor de betaler Atletico 75 mio. kroner mere, og så kan Juve købe ham for 270 mio. kroner næste sommer.

Juventus’ økonomi udfordrer dog mulighederne for at tilbyde en transfersum. Derfor skulle Juve have rettet øjnene mod løsninger, som kan sikres enten gratis eller ved hjælp af byttehandler. Football Italia nævner Sergio Aguero, Mauro Icardi og Moise Kean som mulige Morata-afløsere i Serie A-klubben.

28-årige Morata har i indeværende Serie A-sæson scoret otte mål og leveret ti assist i 25 kampe.

Mere om Álvaro Morata

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik