Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Spanien: La Liga
FT
2 - 1
(2 - 0)
Real Madrid
Barcelona
K. Benzema (13), T. Kroos (28), Casemiro (90)
Ó. Mingueza García (60)
Magnus Kisbye

Koeman raser over omdiskuteret Braithwaite-situation

Braithwaite er blevet hovedperson i en af de store diskussioner efter lørdagens El Clasico-opgør.
Gårsdagens kamp mellem Real Madrid og FC Barcelona endte som bekendt 2-1 til førstnævnte, men sådan burde det ikke have været gået til ifølge FC Barcelonas træner, Ronald Koeman. Han mener i hvert fald, at der burde have været dømt straffespark til ’Blaugrana’ i det 81. minut, da Braithwaite bliver væltet omkuld i Real Madrids felt af Ferland Mendy.

- Hvis du er Barcelona-fan og så denne kamp, så vil du være meget irriteret over to af dommerens afgørelser. Det var et klokkeklart straffespark, og derefter gav han kun fire minutters tillægstid.

- Endnu engang må vi bare acceptere det og holde mund. Jeg ved ikke, hvorfor der er VAR i Spanien, siger Koeman til Movistar.

Den hollandske træner var tilsyneladende så forarget, at han kort efter valgte at gå under interviewet med Movistar efter, at han selv havde stillet modspørgsmålet: ”Så du kampen? Er der straffespark eller ej?” Også Braithwaite holdkammerat Sergi Roberto undrer sig over dommerens valg.

- Ved den mindste kontakt kigger de nogle gange, men ikke i dag. Jeg var overrasket over, at han ret hurtigt slog fast, der ikke var noget, siger Roberto

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER