Philip Sinkbæk Jensen

Fredagens engelske rygter

Nedenfor er en oversigt over fredagens engelske rygter.
Manchester United vil udforske muligheden for tilknytte den engelske midtbane, Declan Rice, i en aftale med West Ham, der inkluderer Jesse Lingard. (Athletic)

Leeds United har meldt sig ind i kampen om Manchester City-angriberen Sergio Agüero, da argentiners kontrakt udløber efter denne sæson. (90min)

Real Madrids 29-årige spanske wing, Lucas Vazquez, der har kontraktudløb efter denne sæson, har eftersigende ikke ønsket at forlænge med ’Kongeklubben’, hvilket vækker interesse for både Manchester United og Chelsea. (Sun)

Manchester United- og Uruguay-angriberen, Edison Cavani, er “tættere end nogensinde” på at lukke en aftale med Boca Juniors til sommer. (ESPN)

Chelsea har besluttet sig for to store transfermål denne sommer, som er Dortmunds Erling Braut Håland og Manchester Citys Sergio Agüero. (90min)

Den 26-årige japanske wing, Takumi Minamino, fortæller til the Independent, at han er overrasket over Liverpools beslutning om at udleje ham til Southampton i januar. (Independent)

Southampton er i forhandling med den engelske angriber, Theo Walcott, for at få ham til at blive på St. Mary’s på en permanent aftale. Den 32-årige angriber er i øjeblikket på et sæson-langt lejeophold fra Everton. (Southern Echo)

Brighton-manageren, Graham Potter, fortæller til Sky Sports at han er interesseret i at forlænge kontrakten med Danny Welbeck, men at forhandlingerne med den engelske angriber først vil finde sted tæt på kontraktudløbet til juni. (Sky Sports)

Chelseas italienske 29-årige midtbanespiller, Jorginho, fortæller at han gerne vil tilbage til sin tidligere klub, Napoli, inden at han afslutter sin karriere. (Sky Sport Italia)

Championship-førerholdet, Norwich City, holder vågent øje med den 26-årige græske VVV-Venlo-angriber Giorgos Giakoumakis. (Teamtalk)

Den 32-årige brasilianske wing, Willian, er fast besluttet på at få succes i Arsenal på trods af en udfordrende og svær start i klubben efter at være komme til fra bysbørnene Chelsea. (Mirror).

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER