Fodbold nyheder

Bayern-boss med kæmpe økonomiske roser til Chelsea:
Kun muligt for to-tre klubber

Af Anders Bjørn

Bayern Münchens bestyrelsesformand Karl-Heinz Rummenigge er ude med roser til Chelsea, som har formået at klare corona-pandemien økonomisk flot.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea spenderede i sommerens transfervindue stort, hvor de bl.a. hentede både Timo Werner, Kai Havertz og Hakim Ziyech. Samlet set brugte London-klubben op imod 1,7 milliarder kr. Dette skal dog ikke stå i vejen for, at Chelsea nu modtager store roser fra en uventet kant. Bestyrelsesformanden i Bayern München, Karl-Heinz Rummenigge har rost Chelseas direktør Marina Granovskaia samt klubbens håndtering af den økonomiske situation under corona-krisen.

- Der er måske to eller tre klubber, der er i stand til at forbigå den negative økonomiske tendens, siger Rummenigge til The Athletic.

- Chelseas økonomi ser eksempelvis rigtig positiv ud. Marina har gjort et rigtig godt stykke arbejde.

Chelsea kunne præsentere et regnskab frem til den 30. juni 2020 med et overskud på 241 millioner kroner, hvilket forekom på trods af corona-pandemiens indtog. Rummenigge er dog også spændt på, hvorvidt det er muligt for nogen som helst klubber at præsentere et overskud, næste gang der bliver fremlagt regnskab.

- Jeg er spændt på at se, om der er en klub i Europa, der formår at gå i nul denne sæson. Det bliver en stor udfordring for alle inklusiv os selv, udtaler Bayern-bossen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik