Fodbold nyheder

Tiden arbejder imod Ramos

Af Christian Bang Jensen

Skadet, kontraktudløb, gode præstationer af holdet, sikkerhed med Nacho og en Eder Militao, der vokser i den hvide trøje og den mulige tilgang af David Alaba. Tingene begynder så småt at tale imod en kontraktforlængelse for den aldrende Sergio Ramos, der fortsat står uden kontrakt efter denne sæson.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tiden begynder så småt at rande ud for Sergio Ramos. Den 35-årige anfører hos Real Madrid er endnu engang blevet skadet og står fortsat uden kontrakt efter denne sæson. Ligger man dertil, at Real Madrid er begyndt at finde sig selv som hold uden forsvarsspilleren på banen, samt de gode præstationer som Nacho og nu også Eder Militao leverer, kan Sergio Ramos blive den store taber i tovtrækkeriet med ”Los Blancos”.

Klub og spiller har hele tiden ville hinanden, men Sergio Ramos’ lønkrav har oversteget, hvad Real Madrid vil og kan betale for en 35-årige spiller. Derfor er kontrakten ikke blevet forlænget endnu, og en lang tovtrækning har været i gang i de seneste par måneder. Men nu begynder hovedstadsklubben så småt at kunne planlægge uden om forsvarsspilleren, der kom til klubben fra Sevilla i 2005, hvilket trækker tidsfordel væk fra Sergio Ramos og i hænderne på Real Madrid.

Vedvarende rygter sender den alsidige østriger David Alaba i en hvid trøje fra næste sæson, hvorfor Sergio Ramos kan få svært ved at komme på holdet, selv hvis han forlænger. Anføreren hos både Real Madrid og det spanske landshold har dog stadig en meget stor stjerne hos fansene og ikke mindst internt i truppen, hvor han er en stor motivator, kulturbære og læremester.

Som klub står Real Madrid overfor et større generationsskifte, hvor spillere som Marcelo, Lucas Vazquez, Luka Modric og altså Sergio Ramos kan være i gang med de sidste optrædener for kongeklubben.

Mere om Sergio Ramos

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik