Fodbold nyheder

Chelsea vil hente Lukaku hjem til Stamford Bridge

Af Asbjørn Steffensen

Den store belgier bliver sat i forbindelse med sin gamle klub om et muligt sommerskifte.


Manager i Chelsea Thomas Tuchel kommer til at bruge penge på offensive kræfter i det kommende sommer-transfervindue. Sidste års indkøb på angrebs-pladsen, Timo Werner, har ikke skudt med skarp siden sin ankomst og Olivier Giroud bliver ikke yngre. Kampen om Erling Håland bliver hård, så derfor kigger klubben efter et alternativ - en gammel kending.

Ifølge det italienske medie Calcio Mercato vil Chelsea gå efter at hente Romelu Lukaku tilbage denne sommer, hvis klubben ikke formår at hente Håland til London.

Romelu Lukaku, der var på kontrakt i Chelsea fra 2012 til 2014, nåede aldrig at slå igennem i sin tid i London-klubben og fik kun 15 optrædener i den blå trøje. Siden da har han udviklet sig til at blive en af de bedste angribere i Europa, hvilket altså har vækket interessen hos hans gamle klub.

Prisen på belgieren bliver dog utrolig høj, og Inter er tilbageholdne med at sælge deres stjerne. Men hvis Chelsea i forvejen lagt budget efter at kunne købe Håland, burde det kunne lad sig gøre at sende et rimeligt bud afsted mod Milano.

Lukaku har siden sin ankomst til Inter i 2019 scoret 60 mål og lavet 13 assists i 86 kampe.

Mere om Romelu Lukaku

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik