Fodbold nyheder

Papu Gomez:
Hvad skete der?

Af Henrik Varbøl Andersen

Den argentinske angriber forlod sin hjerteklub efter ophedet konfrontation med cheftræneren, men han kan stadig ikke helt forstå, hvad der skete.

Article image
Ritzau-Scanpix

Alejandro ”Papu” Gomez var og er måske stadig lidt af en kultfigur hos Atalanta i Italien, men i dag sidder han hos Sevilla i Spanien, da han i januar skiftede til La Liga-klubben. En kontrovers med cheftræner Gian Piero Gasperini førte til at Atalanta-kaptajnen måtte forlade Bergamo. Noget han endnu ikke helt har forstået:

- Jeg forsøger stadig at forstå, hvordan alt det her skete. Jeg ved, at jeg ikke er den skyldige, fordi vi kunne ikke fortsætte sådan her. Jeg traf den rigtige beslutning ved at forlade klubben. Når jeg tænker på Bergamo, bliver jeg ked af det. Det er svært at se Atalanta, og det gør ondt at se mine tidligere holdkammerater.

Dette fortalte han til Sky Sports Italia ifølge Football-Italia i et længere interview med den italienske TV station. Han kom dog ikke rigtigt ind på, hvilke uoverensstemmelser der var mellem parterne.

Gomez kunne til sidst ikke komme overens med cheftræner Gasperini, noget som blev tydeligt, da argentineren blev flået ud i pausen af Champions League-opgøret hjemme mod FC Midtjylland. Fan-favoritten fulgte ganske enkelt ikke de taktiske anvisninger længere, forklarede Gasperini efter kampen.

Skilsmissen blev altså officiel i januar, hvor Gomez rejste til Spanien og Sevilla.

Mere om Atalanta

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik