Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Nicolai Christensen

Nedenfor følger dagens internationale rygter, der omhandler en masse med Erling Braut Haaland.

Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix
Annegret Hilse/Reuters/Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Brasilianske Neymar har indgået en forhåndskontrakt med Paris-St Germain, der løber til 2026 – Den franske klub har nu fokus på at få indgået en lignende kontrakt med Kylian Mbappe. (Telefoot)

Borussia Dortmunds Erling Haaland kan ende med at koste den klub, som køber ham 300 mio. kr. ekstra, da hans agent Mino Raiola og far Alf-Inge vil have 150 mio. kr. hver som en del af aftalen. (RAC1)

Haaland har en frikøbsklausul på omkring 560 mio. kr., der kan blive aktiveret til næste sæson, men kunne også ende med at forlade Dortmund denne sommer, hvis det ikke lykkes dem at skaffe adgang til Champions League. (Sun)

Norske Haaland er blevet rygtet sammen med Barcelona, men Barca-træner Ronald Koeman siger, at alle valg, der omhandler et spillerskifte, skal tages af klubpræsident Joan Laporta. (AS)

Lionel Messi venter i øjeblikket på at se Joan Laportas udspil til en kontraktforlængelse før, at han beslutter om han skal blive, eller om han skal forlade Barcelona for at skifte til enten PSG eller Manchester City. (Mundo Deportivo)

Angel Di Maria siger, at han ville elske at spille sammen med Messi i PSG, hvis argentineren skulle beslutte at forlade Barcelona. (beIN Sports)

Spanske Lucas Vazquez hvis Real Madrid-kontrakt udløber til sommer, vil blive tilbudt kontrakter i Manchester United, Chelsea, AC Milan og Bayern München. (ABC)

Det forventes ikke, at Juventus betaler de ekstra 75 mio. kr. for at forlænge Alvaro Moratas låneophold i Italien med en sæson, grundet finansielle problemer. (AS)

Red Bull Salzburgs Patson Daka, der scorede et hattrick på otte minutter imod Sturm Graz i søndags, bliver stadigvæk fulgt tæt af Arsenal, Liverpool, Manchester United og Everton. (Star)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik