Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Nicolai Christensen

Nedenfor følger dagens engelske rygter, der involverer en masse af de engelske topklubber.

Article image
Ritzau-Scanpix

Leicester-manager Brendan Rodgers håber at kunne hente skotske Callum McGregor fra Celtic. (Sun)

West Ham-manager David Moyes siger, at klubben er nødt til at lytte til bud på Declan Rice og Tomas Soucek til sommer. (Mirror)

Men Moyes tror på, at det ikke er nødvendigt at sikre Champions League-gruppespil til næste sæson, for at kunne holde på de to midtbanespillere. (Sky Sports)

Manchester United og Juventus er de to klubber, der viser mest interesse i Barcelonas Ousmane Dembele, men Liverpool og PSG forbliver også interesserede i franskmanden. (Mundo Deportivo)

Chelsea-manager Thomas Tuchel sendte tyske Antonio Rüdiger tidligt i bad til træning i søndags efter en ophedet diskussion mellem Rüdiger og Kepa Arrizabalaga efter deres 5-2-nederlag lørdag til West Bromwich. (Telegraph)

Evertons colombianske midterforsvar Yerry Mina ønsker at skifte til Serie A denne sommer, hvor Fiorentina og Inter begge er interesserede. (Sun)

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær siger, at Sergio Aguero ikke vil komme til fra rivalerne Manchester City til sommer, når hans kontrakt udløber med ”The Citizens”. (Goal)

Arsenal møder modstand fra tre Premier League-rivaler og Paris-St Germain i kampen om at sikre Martin Ødegaard på en permanent kontrakt til sommer. Den norske landsholdspiller har optrådt 13 gange for ”The Gunners” siden, at han ankom i januar på en låneaftale for resten af sæsonen. (90min)

Club Brügge er kommet med et bud på Tottenhams 32-årige Toby Alderweireld. (Voetbal 24)

Liverpool og Manchester United overvejer deres interesse i at hente Fiorentinas Nikola Milenkovic efter nogle svage præstationer for Serbien. (Corrierre Fiorentina)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik