Fodbold nyheder

Juventus suspenderer tre spillere dagen før derby

Af Daniel Jensen

Lokalopgøret i Torino bliver spillet i morgen, men tre Juventus-spillere kommer helt sikkert ikke i kamp.

Article image
Ritzau-Scanpix

Juventus spiller i morgen en utrolig vigtig kamp mod Torino. Selve kampen er vigtig i sig selv, da det er et lokalopgør i byen, men hvad der er endnu vigtigere er, at der skal tre point på kontoen, hvis Juventus skal have den mindste forhåbning om at hente Inter på førstepladsen i Serie A og forsvare deres titel. Kampens vigtighed har Weston McKennie, Paulo Dybala og Arthur givetvis ikke forstået, da de valgte at holde en fest og bryde corona reglerne.


Festen blev afholdt privat hos McKennie, men naboer tilkaldte politiet, da det ikke er tilladt at afholde sådanne arrangementer i Italien i øjeblikket. Spillernes beslutning om at feste får også konsekvenser på banen. Alle tre spillere er blevet straffet af Juventus med en bøde og en intern karantæne i kampen mod Torino.

På pressemødet før kampen i morgen udtalte klubbens træner, Andrea Pirlo, følgende:

- Jeg tog beslutningen om ikke at udtage dem, klubben gjorde resten. Det her var bestemt ikke tidspunktet at gøre dette på. Både fordi det er to dage før en kamp, og fordi det var respektløst overfor dem, som respekterer reglerne.

Straffen kan dog vise sig at blive endnu større, og italienske medier er allerede begyndt at spekulere i, om Juventus også vil udelukke de tre spillere fra kampen mod Napoli på onsdag.

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE