Verden: Venskabskampe
FT
4 - 1
(1 - 0)
USA
Jamaica
S. Dest (34), B. Aaronson (53), S. Lletget (83), S. Lletget (90)
J. Lowe (71)
Victor Nyrup

Kan Barca-spiller spå om fremtiden?

FC Barcelona-spilleren Sergiño Dest vidste, at han ville score sit første landsholdsmål mod Jamaica.
Da FC Barcelona i sommerens transfervindue købte højrebacken Sergiño Dest i Ajax, var det nok ikke alle, der havde hørt om den dengang kun 19-årige hollandskfødte amerikanske landsholdsspiller. Det har Dests fine præstationer for den catalanske storklub efterhånden fået lavet om på, og senest spillede Dest sin nok bedste kamp for ”Blaugrana”, da højrebacken scorede to gange mod Real Sociedad i den sidste La Liga-kamp inden landsholdspausen.

første landskampsmål mod Jamaica kun fire dage efter, at han havde scoret to mål mod Real Sociedad. Noget tyder dog på, at fodbold ikke er Dests eneste talent. Den unge højreback havde nemlig allerede inden kampen spået, at han ville komme på måltavlen, og den profeti gik på fornemmeste vis i opfyldelse, da Dest scorede et flot langskud efter en halv times spil.

- Jeg sagde til staben, at jeg ville score i kampen. Jeg sagde det også til Reggi (Cannon, red.), og inden kampen talte jeg med Christian Pulisic, og han fortalte mig, at hvis jeg scorede, så skulle jeg pege på mit håndled, da det var på tide, siger Sergiño Dest ifølge BeIN Sports.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER