Fodbold nyheder

Medie:
Tottenham jagter Superliga-komet - Leicesters bud afvist

Af Silas Steiner

Wahid Faghir er en særdeles ombejlet herre, og der skal gå noget helt galt, hvis han stadig er at finde i Superligaen til sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Wahid Faghir er blot 17 år gammel, men alligevel har den sprudlende angriber fra Vejle tiltrukket en del interesse blandt nogle af de største klubber i England. Senest blev Faghir sågar udtaget til U21-EM for det danske landshold, hvilket angiveligt skulle få selveste Tottenham til at blande sig i kampen om den unge angribers underskrift.

En rapport fra Sunday Mirror indikerer, at bestyrelseformand Daniel Levy har øjnet at sikre sig Wahid Faghir til sommer. Sunday Mirror drager tilmed også paralleler mellem Faghir og Zlatan Ibrahimovic.

Ydermere skriver den engelske avis, at Leicester lagde et officielt bud hos Vejle. Ifølge avisen lød buddet på omkring 8,6 millioner kroner for den 17-årige angriber. Dog er tilbuddet blevet afvist i første omgang af Vejle, da man til sommer forventer at kunne få forhøjet Wahid Faghir grundet hans spilletid under U21-EM.

I denne sæson har Wahid Faghir spillet 22 kampe for Vejle og scoret 5 mål. Holdet fra Nørreskoven kom som bekendt ikke med til mesterskabsspillet i Superliga, men dog kan Faghir og Vejle stadig slutte godt af med en topplacering, som kan ende med at give adgang Europa.

Mere om Wahidullah Faghir

Mere om Vejle

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik