Niels Nedergaard

Dalsgaard forlader landsholdet

Henrik Dalsgaard er blevet nødsaget til at forlade den danske landsholdssamling, da han døjer med en mindre skade. Det bekræfter DBU på deres sociale medier.
Den danske back Henrik Dalsgaard har i de seneste år været en fast bestanddel af det danske A-landshold, og han var nok engang udtaget til Kasper Hjulmands trup til kampene mod Israel, Moldova og Østrig. Men nu er landsholdsbacken blevet tvunget til at pakke sine ting og vende tilbage til sin engelske klub Brentford.

Det skriver DBU på deres sociale medier, hvor de forklarer, at årsagen til Henrik Dalsgaards fravær på landsholdet skyldes, at han døjer med en mindre skade.

Allerede da Dalsgaard ankom til landsholdslejren forud for kampen mod Israel, døjede han med nogle småskavanker. Derfor var han heller ikke med i truppen, der rejste til Tel Aviv. Dalsgaard var nemlig en af de spillere, der var siget fra. Men det var der altså en god forklaring på.

For nu har DBU i samarbejde med Henrik Dalsgaard og Brentford besluttet at lade den 31-årige back forlade landsholdssamlingen for i stedet at rejse hjem til det engelske og få styr på sin skade.

DBU har endnu ikke meldt ud, hvorvidt der skal indkaldes en erstatning for landsholdsbacken. Foruden Henrik Dalsgaard var Robert Skov, Marcus Ingvartsen og Nicolai Boilesen også siget fra til kampen mod Israel, da det kun var tilladt at have et vist antal spillere i truppen til opgøret mod Israel, hvorfor landstræner Kasper Hjulmand altså måtte fravælge et par af de ellers udtaget spillere.

Henrik Dalsgaard har spillet 26 landskampe for det danske A-landshold, mens han også har 11 kampe for U21-landsholdet på sit CV.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER