Fodbold nyheder

Tottenham har fundet Bale-erstatning

Af Magnus Kisbye

Forleden gjorde Gareth Bale det klart, at waliseren vil tilbage til Real Madrid ved sæsonens udløb. Nu har Tottenham angiveligt fundet hans afløser.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tidligere på ugen udmeldte Gareth Bale offentligt, at han udelukker at spille for Tottenham i næste sæson. Waliseren vil tilbage til Real Madrid, når hans lejekontrakt udløber til sommer. Det har fået klubben fra det nordlige London til at lede efter en afløser, og i dag melder Sky Sports, at ’Spurs’ har fundet spilleren, der skal løfte Bales arv.

Ifølge mediet har Tottenham længe overværet Stuttgarts 22-årige kantspiller Nicolas Gonzalez, og efter Bales udmeldning vil klubben angiveligt forsøge at hente argentineren til sommer. Gonzalez har flere gange i denne sæson vist, at han kender vejen til netmaskerne. I skrivende stund er det blevet til seks scoringer og to assists til følge i 15 Bundesligakampe.

Sky Sports melder, at Stuttgart forlanger i omegnen af 220 millioner kroner for argentineren. Han forlængede sin kontrakt med den tyske klub i november sidste år, så den nu løber til sommeren 2024, og det skulle angiveligt have presset prisen op. Hvis det ikke lykkes Tottenham at hente Gonzalez, vil klubben angiveligt forsøge at købe Jonathan Bamba i franske Lille eller Gabriel Menino i brasilianske Palmeiras.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik